Vi ønsker hjertelig velkommen til dobbel Puddelspesial på Spongdal, 26-27. Juni 2021.

DOMMER Lørdag: Børge Espeland – vanlig cert
DOMMER Søndag: Espen Engh – storcert

STED: Spongdal – Stormyra Fotballbanehttps://goo.gl/maps/3vxzdip7Ns61xpG26

PÅMELDING:          Via Min Side på www.nkk.no

FRIST: 11. juni 2021.

På grunn av gjeldende regler i forbindelse med Covid-19 forbeholder vi oss retten til å stenge påmelding FØR fristen dersom det blir for mange påmeldte.

PRISER:        Voksen 475,- Valper 300,- Manuell + 100,-

Prisen inkluderer parkering, katalog (elektronisk) og et lite smitteverntillegg.

Utstillingene vil bli avholdt etter gjeldende Smittevern-regler og vi henstiller eiere/handlere til å etterkomme alle krav og henstillinger som følge av dette.

Det blir ikke anledning til å ha publikum. Det blir ikke kiosk.

Vi vil ikke gjennomføre spesialkåringer eller Barn&Hund. Vi vil selvsagt ha BIS, BIS Motsatt, BIS Veteran, BIS SAR, BIS Junior og BIS VALP.

Vi vil gjerne ha spesialpremier fra våre oppdrettere og andre sponsorgaver til vår utstilling, så send gjerne mail til: puddelklubb.nordenfjeldske@gmail.com så får vi en oversikt.

Du kan kun delta om du er frisk, ikke har luftveissymptomer, er i karantene eller i isolat ifm COVID-19. Er du usikker – bli hjemme slik at du ikke risikerer å smitte noen.

Husk god håndhygiene, og hold til enhver tid minst 1 meter avstand til øvrige deltakere.Skulle du bli syk og få påvist COVID-19 etter at du har deltatt på et av våre arrangementer under utstillingen, ber vi deg gi umiddelbar beskjed til utstillingsleder Hanne P. Nilsen tlf: 401 77 270 eller på e-post puddelklubb.nordenfjeldske@gmail.com

Katalogene legges ut elektronisk på hjemmesiden og Facebook siden, sammen med link til Resultatservice rett før utstillingens start.

Det vil bli 75% tilbakebetaling ved avlysning pga Covid-19.

Vedlegg til PM kombinert

Vi takker for Fôrpremier til utstillingen fra vår sponsor:

%d bloggere liker dette: