Vi ønsker hjertelig velkommen til Norsk Puddelklubb gr. Nordenfjeldskes Puddelspesial 5.-6. mars 2022.

STED: Flå samfunnshus på Lerhttps://goo.gl/maps/RKcAPoYZbQt45pmf7


Dommere, med forbehold om endringer:

Lørdag: Patric Ragnarsson, Sverige
Søndag: Christine Preisler, Danmark

PÅMELDING:          Via Min Side på www.nkk.no

FRIST: 18. februar 2022.

Pris: Voksen: 450,- Valp: 300,-
Ved manuell påmelding: + 100,-

På grunn av gjeldende regler i forbindelse med Covid-19 forbeholder vi oss retten til å stenge påmelding FØR fristen dersom det blir for mange påmeldte.

Det vil bli 75% tilbakebetaling ved avlysning pga Covid-19

Prisen inkluderer parkering, katalog (elektronisk).

Utstillingene vil bli avholdt etter gjeldende Smittevern-regler og vi henstiller eiere/handlere til å etterkomme alle krav og henstillinger som følge av dette.

Vi vil gjerne ha spesialpremier fra våre oppdrettere og andre sponsorgaver til vår utstilling, så send gjerne mail til: puddelklubb.nordenfjeldske@gmail.com så får vi en oversikt.

Du kan kun delta om du er frisk, ikke har luftveissymptomer, er i karantene eller i isolat ifm COVID-19. Er du usikker – bli hjemme slik at du ikke risikerer å smitte noen.

Husk god håndhygiene, og hold til enhver tid minst 1 meter avstand til øvrige deltakere.Skulle du bli syk og få påvist COVID-19 etter at du har deltatt på et av våre arrangementer under utstillingen, ber vi deg gi umiddelbar beskjed til utstillingsleder Hanne P. Nilsen tlf: 401 77 270 eller på e-post puddelklubb.nordenfjeldske@gmail.com

Katalogene legges ut elektronisk på hjemmesiden og Facebook siden, sammen med link til Resultatservice rett før utstillingens start.

Invitasjonen finnes også som PDF vedlegg.


Vi takker for Fôrpremier til utstillingen fra vår sponsor:

%d bloggere liker dette: