TUSEN TAKK FOR VEL BLÅST DOBBELTUTSTILLING 25.og 26. JULI

Vi er så takknemlig for at vi har blitt satt sånn pris på, i vår streben etter å få lov til å arrangere utstilling med StorCert 25. og 26. juli 2020.

Dagene ble fylt med latter og glede, fornøyde utstillere, i rekord-oppmøte, med de vakreste Puddel-skatter, og i et makeløst oppholdsvær.

Det fineste vi kan trekke frem er den fantastiske gleden over andres resultater, som vi nok kan si vi gleder oss mest over – dette er nye takter som er velkomment i Puddelmiljøet også.

Arrangementskomitèen har jobbet lenge og hardt for å skape et arrangement som setter deltakerne i fokus i disse Corona-tider, noe vi håper vi har «truffet» bra på. Det eneste vi beklager er den stanken av «heimert» som bredde seg, i forsøket på å holde kostnadene nede på desinfeksjon – det har vi lært av!

Igjen, tusen, tusen takk for at dere alle var med å skape unike minner om to suksessfulle utstillingsdager hos oss i gruppe Nordenfjeldske.

Vi ønsker også å takke våre eminente dommere; Arne Foss, Kine M. Sletnes, samt SPA dommer Siv Sandø og dommerelev Arild Thorvaldsen og vil samtidig ønske våre Puddeldommere «in spe» lykke til med videre utdannelse og dømming av våre flotte Puddelraser.

Bilder fra helgen ligger nå i «Galleri»

 

%d bloggere liker dette: